Home » ESR Coaching

ESR Coaching

 

ESR Coaching: (ESR: Ellen Suzan Roetgerink), is een coaching praktijk op gebied van voeding. Voel jij je op moment niet fit of niet lekker in je vel dan kan ik je door middel van coaching helpen en motiveren om weer fit en vrij door het leven te gaan.

 

* Eetstoornissen:
ESR Coaching is gespecialiseerd in eetstoornissen, door mijzelf als ervaringsdeskundige in te zetten weet ik uit ervaring welke methodes werken om mensen met eetstoornissen inzicht te laten krijgen in hun eetprobleem en de eetstoornis naar de achtergrond te kunnen duwen. Of het nu gaat om Anorexia, Boulimia, Orthorexia, NAO, BED etc, de manier van coaching blijft hetzelfde, er ligt altijd een onderliggend probleem waardoor mensen in deze cirkel blijven doorgaan. Tijdens de sessies gebruik ik diverse methodes om inzicht te krijgen op de eetstoornis, zoals; praten, visueel inzicht, praktijkgerichte oefeningen, weerspiegelen, ontspanningsoefeningen en thuisopdrachten. Samen gaan we op zoek naar jou vrijheid en maken we een persoonlijk plan van aanpak, ieder mens heeft zijn eigen pad naar genezing en ieder mens is uniek.

 

* Afvallen:
ESR Coaching richt zich ook op mensen die graag met een paar kilo's minder door het leven willen. Weet jij niet meer hoe? zoek je een stok achter de deur? een duwtje in de rug? Samen gaan we aan de slag om jou gewenste resultaat te realiseren. Door middel van een plan van aanpak gaan we onderzoeken welke voedingsstoffen/middelen het best bij jou passen en waarop jou lijf het best reageert, dit kan dus bij ieder mens anders zijn. Op een coachende manier kan ik jou het traject door begeleiden, zodat we de doelen gaan halen en dat ik die stok achter de deur kan zijn. Je kunt er ook voor kiezen om zelfstandig aan de slag te gaan met jou plan van aanpak. 

 

* Aankomen: 
Ben jij juist een persoon die wel wat extra kilo's kan gebruiken? Alleen je weet niet meer hoe? Samen kunnen we een plan opstellen om dit te realiseren. We gaan samen onderzoeken welke voedingstoffen/middelen jij nodig hebt om in gewicht of in spiermassa aan te komen. Ieder mens fungeert anders, en dat geldt ook op het gebied van voeding.

* Kinderen:
Heb jij een zoon of dochter die moeite heeft met eten? of eet hij/zij teveel? of eet hij/zij bepaalde voedingsgroepen helemaal niet?  Kinderen zijn onze toekomst en ik wil ze graag op een kindvriendelijke manier coachen om ze inzicht te laten krijgen wat voeding kan doen en hoe belangrijk het voor ons is om gezond en gevarieerd te eten. Voeding heeft veel impact op ons brein en ons lichaam. Voor een kind is het van essentieel belang om de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen, kinderen zitten in de groei, bruisen van energie en leren elke dag.

 

* Clinics:
Graag geef ik clinics om jullie meer inzicht te geven over een groot problematiek wat op het moment nog steeds heerst in de maatschappij. De onderwerpen waar ik clinics over geef zijn:
- Eetstoornissen
- Obesitas
- Gezond eetpatroon
De clinics gelden voor bedrijven, instellingen, scholen etc.