Home » Blog » Interview: NPO Radio 1 ''Wat het daglicht niet verdragen kan''

Interview: NPO Radio 1 ''Wat het daglicht niet verdragen kan''

Gepubliceerd op 22 juli 2019 om 20:59

Lieve Lezers,

 

Afgelopen zaterdagnacht (21-07-2019), was ik live te horen op NPO Radio 1 in het programma: ''Wat het daglicht niet verdragen kan''.

Ik vond het erg spannend om voor het eerst vocaal naar buiten te treden over mijn verleden en ervaring met de ziekte anorexia, toen ik gebeld werd om deel te nemen aan dit radio item was ik eigenlijk gelijk enthousiast om mijn mening te mogen uiten op de radio en het was ook een soort oefening voor mijzelf. Echt voorbereiden kon ik me niet, dus dat maakte het erg spannend. Ik kijk blij en met trots terug dat ik dit heb mogen doen en zie deze ervaring dan ook als leerpunt om nog sterker in mijn schoenen komen te staan! Ik ga nu door met het coachen en groeien om mijn verhaal nog 10 keer beter te kunnen vertellen, aangezien ik toch nog wel iets een bibberende stem had. Maar ik heb met mezelf en ESR Coaching weer een mooie stap gemaakt!

 

Wat vonden jullie ervan? 

 

Zie hieronder de link van het radiofragment:

 

https://www.nporadio1.nl/wat-het-daglicht-niet-verdragen-kan/onderwerpen/508296-anorexia-zit-niet-alleen-maar-tussen-je-oren

 

 

 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.